Sole Giménez dóna continuïtat a la programació de L’Auditori dissabte, 28 de novembre a les 20h

La cantant i compositora ret homenatge a les veus femenines més impactants, un concert emmarcat en la campanya Cornellà posa la lupa contra la violència masclista

Diumenge, 29 de novembre, Joan Pera acaba de configurar un cap de setmana rodó amb les localitats exhaurides de l’obra El pare de la núvia… i potser del nuvi!

L’activitat continua a L’Auditori de Cornellà el proper dissabte, 28 de novembre a les 20h amb la visita de la cantant, autora i compositora, Sole Giménez, que ens presenta el seu darrer treball ‘Mujeres D Música’, un homenatge a les veus femenines que l’han acompanyat al llarg dels seus trenta anys de carrera. Amb el mestratge d’Iván Melón Lewis al piano i sota la direcció de Daniel Abad Casanova, considerat un dels directors d’orquestra espanyols amb més projecció de la seva generació, Mujeres D Música és un projecte que intenta donar visibilitat a la feina de la dona en el món de la música. El conjunt de cançons que presenta Sole Giménez és més que simplement música, es tracta d’una reivindicació musical, vital i femenina que respon a la necessitat real de fer justícia i de reconèixer a la dona com a igual també en aquest món.

En el concert sonaran cançons de dones compositores i autores com la peruana Chabuca Grande, la xilena Violeta Parra, la mexicana Consuelo Velázquez, la colombiana Totó la Momposina, l’argentina Eladia Blazquez, la brasilera Dona Ivone Lara o les espanyoles Cecilia i Mari Trini, escriptores totes elles de cançons belles i amb molta força en la memòria col·lectiva que ens identifiquen i ens vertebren. Acaben de configurar el concert composicions de Natalia Lafourcade, Rosana o Rozalén, entre altres. El concert està inclòs en els actes que s’estan duent a terme en el marc de la campanya municipal Cornellà posa la lupa contra la violència masclistaamb motiu del Dia Internacional contra la violència a la dona que es commemora cada 25 de novembre. Les entrades anticipades estan a la venda a www.auditoricornella.com o per telèfon en el 93 474 02 02.

page2image1816

Joan Pera torna a fer ple a L’Auditori de Cornellà

I diumenge, 29 de novembre a les 19h, tenim programada l’obra El pare de la núvia… i potser del nuvi! protagonitzada per Joan Pera i amb totes les localitats exhaurides. Una comèdia sota la direcció de Joel Joan que ens situa en l’organització del ‘bodorrio’ del segle amb un gran enrenou de fons que posa en perill la unió de la parella.

Recordem que L’Auditori recupera la seva normalitat amb totes les mesures de seguretat i complint amb la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos pel Covid-19. Tornem a gaudir de la cultura i dels espectacles en directe per què la cultura és segura.

Altres espectacles de la temporada Tardor 2020 Música

  • Blaumut en concert, 12 desembre a les 20h.
  • Valsos i Danses Orq. Simfònica Sant Cugat, 20 desembre a les 18h.Monòlegs
  • La vida es rocanrol amb El Sevilla, 11 desembre a les 20h.

Font: Auditori Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here