S’hi podran veure 9 pel·lícules, entre les quals hi ha 5 estrenes, i hi haurà 2 cinefòrums

Un dels títols és La dona il·legal,de Ramon Térmens, que dissabte serà a CineBaix per participar en un debat. La pel·lícula està nominada a diferents categories dels Premis Gaudí

El Festival de Cinema de la Mediterrània i del Llevant de La Mostra de CineBaix està celebrant des del 20 de novembre la 14a edició en un format híbrid, combinant la programació online i presencial. A partir de dijous 26 de novembre, CineBaix tornarà a obrir portes i això permetrà celebrar part de la programació online. S’hi podran veure 9 pel·lícules, distribuïdes en diverses sessions entre dijous 26 i dilluns 30, 5 de les qualssón estrenes,i també s’han programat dos cinefòrums.

Fins dilluns també continuarà activa  la programació online, que inclou 20 pel·lícules, es pot veure a través de la plataforma de streaming pròpia: laSala 7 Virtual de CineBaix.

Hi ha 3 pel·lícules que es podran veure exclusivament a les sales de CineBaix: La candidata perfecta,la nova pel·lícula de Haifaa Al-Mansour (la primera dona directora d’Aràbia Saudita, que ja va triomfar a La Mostra amb La bicicleta verde), Un cuento de tres hermanas,del cineasta turc Emin Alper (que va guanyar el premi a Millor Direcció al Festival de Sarajevo), i La dona il·legalde Ramón Térmens, candidata a diverses categories dels Premis Gaudí. La secció es completa amb projeccions també presencials de Terminal Sudy De repente, el paraíso,títols que ja estaven disponibles a la plataforma online només per socis de CineBaix.

De les pel·lícules que formen part de les seccions paral·leles del festival, se’n podran veure quatre també presencialment: La familia Samuni, de Stefano Savona, Advocatede Rachel Leah Jones i Philippe Bellaiche, 14 de juliode Hasim Aydemir i Per la llibertatd’Ersin Çelik. Tot i això, totes quatre continuen disponibles a la SALA 7.CINEBAIX.VIRTUAL.

Dos cinefòrums: La dona il·legal iun sobre Kurdistan

A la programació presencial del Festival també s’han inclòs dos cinefòrums molt especials: el primer serà dissabte 28 amb el director de la pel·lícula La dona il·legal,Ramon Térmens, i l’altre seràdiumenge 29 i girarà entorn de Kurdistan, protagonista de la secció FOCUS d’aquesta edició. Aquest últim comptarà amb la presència de membres deLa Mostra de Cinema Kurd de BCN(MCKB) i de l’equip de direcció del film Per la llibertat,que es projectarà abans de la trobada.

L’aforament a les sales de CineBaix estarà restringit al 50% i les entrades anticipades ja es poden comprar per intenet.Podeu consultar horaris i tots els detalls sobre la programació a la web de La Mostra de CineBaix.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here