La Fundació Cassià Just, a través de Cuina Justa, l’empresa ubicada a Sant Boi de Llobregat, carretera de de la Santa Creu de Calafell, 106, ha iniciat una campanya a favor de la Justicia Social. L’objectiu és promocionar la generació d’oportunitats laborals de persones amb trastorn mental i/o exclusió social mitjançant  la gastronomia , i la generació de menjar social en les escoles per a nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

Cuina Justa va néixer fa 25 anys amb la missió de crear oportunitats socials i laborals, per persones amb fragilitats. Està constituïda com a centre especial de treball i empresa d’inserció.

La pandèmia ha complicat la situació de les persones que la Fundació acull  i ha comportat dificultats evidents per a una empresa que es mou en el camp de la gastronomia, distribuint menús a escoles i empreses.

La campanya que ara s’ha posat en marxa vol aconseguir aportacions per a sostenir els 365 llocs de treball de l’empresa i facilitar beques menjador a les escoles.

Cuina Justa ofereix les anomenades carmanyoles solidàries a un preu de 10 euros ( amb un mínim de 6 unitats) que les empreses i institucions interessades poden utilitzar per a realitzar promocions dels seus productes o posar-les a la venda als seus locals.

També és possible col·laborar amb la campanya fent un donatiu que dona dret a una carmanyola solidària realitzant una aportació mínima de 12 euros. Es pot fer efectiu a través de Bizum 01276 o d’una transferència bancària a ES71 1491 0001 2420 8056 0119. Les aportacions tenen deduccions fiscals. Les persones interessades poden enviar les seves dades a donacions@cuinajusta.com

Font: Cuina Justa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here