El concert de Nadal ‘Valsos i Danses’ de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat posarà el punt i final de la temporada Tardor 2020 el proper 20 de desembre

L’Auditori de Cornellà es prepara per acomiadar la temporada Tardor 2020 amb humor i bona música. No hi ha millor forma de donar entrada a l’època nadalenca que passant una bona estona amb el monòleg ‘La vida es rocanrol’ protagonitzat pel Sevilla. Miguel Ángel Rodríguez torna a visitar L’Auditori per sorprendre amb les seves eloqüències, creativitat i amb la seva faceta més còmica.

El Sevilla pujarà a l’escenari cornellanenc, divendres 11 de desembre a les 20h, i farà riure al públic interrogant-se qüestions com, què pensa la seva mare dels seus cabells, de la seva roba, del seu tatuatge… Com pot educar als seus fills un individu que forma part d’un grup de música que es diu Mojinos Escozíos… Què fa un Rock Star quan li toca ser president de la seva comunitat de veïns… Dubtes amb els quals Miguel Ángel Rodríguez farà passar una bona estona al públic.

L’endemà, dissabte 12 de desembre a les 20h, l’Auditori acollirà els Blaumut amb el seu darrer treball discogràfic “0001”, el quart disc d’estudi després d’”Equilibri”. Un disc ideat com una peça conceptual amb cançons que parlen de l’ésser humà, vorejant-ne la seva part racional, emocional i la física. En directe, Blaumut s’ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per reinterpretar les seves pròpies cançons amb un repertori perfecte que s’adapta a tots els escenaris i formats. Des de grans conjunts orquestrals a formacions més properes al pop-rock, la banda sap girar amb naturalitat oferint sempre un espectacular directe. Blaumut ha guanyant els premis més prestigiosos de la música en català, una prova de la qualitat i popularitat d’un grup que compta a més amb dos dels videoclips més visionats de la història de la música catalana; “Bicicletes” (3.480.000 ) “Pa amb oli i sal” (més de 6 milions de reproduccions).

La temporada Tardor 2020 arriba al seu punt i final després d’unes setmanes atípiques entre restriccions i aturades d’activitat. Malgrat tot, la temporada s’acomiada a L’Auditori de Cornellà el 20 de desembre a les 18h amb el concert de Nadal, ‘Valsos i danses’ i amb Salvador Brotons com a director convidat. Un concert amb obres de la família Strauss que protagonitza des de l’any 1941 el Concert de Cap d’Any al Musikverein de Viena, l’esdeveniment televisiu musical més seguit arreu del món. Aquesta barreja tan elegant de música popular amb música simfònica va triomfar al segle XIX a la capital austríaca i, dels salons de ball, a poc a poc va anar passant a les sales de concert. Un concert extraordinari par gaudir-lo en família amb la professionalitat dels músics de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

L’Auditori ha recuperat l’activitat amb totes les mesures de seguretat i complint amb la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos pel Covid-19. Es pot així tornar a gaudir de la cultura i dels espectacles en directe per què la cultura és segura. La nova temporada Hivern-Primavera 2021 ja està en marxa i serà Sau30 qui donarà el tret de sortida a L’Auditori el proper 23 de gener, fent coincidir el concert amb l’inici de la nova gira de la formació.

Tota la informació de la nova programació a www.auditoricornella.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here