El cantant va rebre el guardó a Artista Revelació de LOS40 Music Awards 2020 a la Categoria Espanya.

L’entrega de premis va celebrar-se aquest passat dissabte a la nit.

Nil Moliner, cantant i compositor de Sant Feliu de Llobregat, ha guanyat el premi a Millor Artista o Grup Revelació a la Categoria Espanya. Dos grans amics i companys de professió, Ana Mena i Dani Fernández, van ser els encarregats d’entregar el premi sense poder dissimular la seva emoció.

Moliner, va pujar a l’escenari visiblement emocionat, i en el seu discurs va expressar que no s’esperava rebre el premi. Un premi que, tal i com va explicar “no es només meu, és de molta gent”. El músic va donar les gràcies als seus mànagers, als seus productors i a les discogràfiques. També va donar les gràcies al seu equip tècnic i a la seva banda, que està passant, com ell, moments molt durs degut a la situació de pandèmia. De la mateixa manera va agrair al sector musical per aguantar. Finalment, va donar les gràcies als seus amics i amigues, i a la seva família: “Papa, mama, Laia, això també és per vosaltres”.

El cantant compartia nominació amb Natalia Lacunza, Maikel Delacalle, Miki Núñez i Lérica, a qui també va donar les gràcies. Juntament amb Dani Fernàndez, una guitarra acústica i un piano, van tocar la cançó Soldadito de Hierro a la gala. Una cançó que els ha dut a obtenir el Disc de Platí.

Moliner, va finalitzar el discurs amb un “Visca el Baixllo!”. El músic, així com molts d’altres cantants del Baix Llobregat, com Rosalía, Aitana, Alfred Garcia, Estopa o Joan Dausà, sempre s’han mostrat orgullosos dels seus orígens, dels pobles i ciutats que els han vist créixer musical i personalment.

El cantant de Sant Feliu de Llobregat just acaba de reeditar el seu disc “Bailando en la batalla”, amb el nom, “Bailando en la batalla: ahora más que nunca”. Aquesta nova edició del disc té col·laboracions molt especials amb artistes de renom, com per exemple, la nova versió de Bailando, amb Lennis Rodriguez , Por última vez amb Yoli Saa, Mis Cicatrices amb Álvaro de Luna o Tal Vez, amb Rayden.

Recentment, Moliner, ha participat al Disc de La Marató de TV3 fent una versió íntima i personal en català de la cançó de Dani Martín, “Que bonita la vida”.

El músic ha vist afectat l’inici de la seva gira per tot el territori degut a la pandèmia, si més no, té programats molts concerts per a poder tornar als escenaris quan la situació millori. Si tot va bé, al febrer celebraria l’inci de la seva gira a la Sala Razzmataz de Barcelona.

Nil Moliner, sempre amb ganes de fer música i de mantenir el contacte amb els seus seguidors i seguidores, amb el seu optimisme i la seva manera de veure la vida plena de colors, no s’ha aturat en cap moment, i per sort, no té intenció de fer-ho en molt de temps.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here