La regidora, que ho era des del 2007, va morir sobtadament aquest dilluns al matí als 42 anys. 

L’Ajuntament del Prat ha decretat tres dies de dol 

La capella ardent serà de 10h a 18h i es durà a terme respectant totes les garanties de seguretat contra la covid

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha decretat tres dies de dol pel traspàs de Marta Mayordomo, quarta tinent d’alcaldia de l’Ajuntament del Prat de Llobregat. La regidora, que ho era des del 2007, ha mort sobtadament aquest dilluns al matí.

Durant els tres dies de dol, que van començar aquest dilluns 7 de desembre, les banderes onegen a mig pal a la casa consistorial i els símbols oficials de la ciutat porten un crespó negre. Així mateix, s’han suspès totes les celebracions oficials o manifestacions de caire lúdic i festiu. L’Ajuntament ha habilitat un espai al web municipal en el qual la ciutadania podrà transmetre el seu condol, en el llibre virtual de condolències.

Així ho ha decretat l’Alcalde, Lluís Mijoler, en aplicació del reglament de Protocol, Honors i Distincions municipal, després d’informar aquest migdia la Junta de Portaveus. En el decret, l’alcalde trasllada el condol i la solidaritat de l’Ajuntament i de tota la ciutadania del municipi a la família i l’entorn més proper de la regidora.

Mayordomo era actualment responsable de l’àrea de Desenvolupament Econòmic a l’Ajuntament del Prat. Nascuda el 1978, i graduada en Estadística, era regidora de l’Ajuntament del Prat des del 2007. En anteriors mandats havia desenvolupat les responsabilitats de regidora de Salut Pública i Consum, de Comerç i de Turisme, i ocupava la seva actual responsabilitat des del 2015.

La capella ardent de la tinent d’alcaldia del Prat de Llobregat Marta Mayordomo, s¡ha instal·lat  aquest dimecres 9 de desembre al saló de plens de l’Ajuntament.

La capella ardent s’ha obert a les 10h i la ciutadania que vulgui acomiadar-se d’aquesta membre de la corporació municipal i expressar el seu condol a la família ho podrà fer fins a les 18h.

La capella ardent mantindrà totes les mesures de seguretat sanitària davant de la covid: l’aforament estarà limitat a 15 persones , i l’ús de la mascareta serà obligatori, així com mantenir la distància de seguretat mínima entre persones. El circuit, controlat per personal de consergeria, mantindrà una separació entre l’entrada i la sortida.

Font: aj. Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here