Iniciativa ciutadana per a que cap nen es quedi sense joguines

L’Associació de Famílies i Alumnes (AFA) de l’Escola Torre Barona organitza un recapte per ajudar a la campanya que cada any fa la Creu Roja de Castelldefels per fer arribar joguines als nens i nenes de les famílies més desafavorides.

L’Associació de Famílies i Alumnes (AFA) de l’Escola Torre Barona ha engegat una recollida de donacions per sumar-se a la campanya “Cap nen sense joguina”,  que cada any tira endavant la Creu Roja de Castelldefels.

Des del passat 30 de novembre i fins al proper 15 de desembre, les persones que hi estiguin interessades poden fer una donació econòmica al compte “AFA Torre Barona – campaña Reyes Cruz roja” a qualsevol de les tres llibreries/botigues de joguines que s’han sumat a la iniciativa (Juguettos a l’Avda.Sta.María, 17; Kinderland al c/Bisbe Urquinaona, 34; o Star Books & Kids a la Pça.Espanya, 2).

Tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a la campanya solidària de Reis de la Creu Roja de Castelldefels, que fa arribar cada any joguines i llibres als nens i nenes de les famílies més desafavorides de la ciutat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here