L’Institut de Collbató ha estat designat centre pilot del Pla d’Educació Digital de Catalunya 2020-2023, ha suprimit la majoria dels llibres de text i els alumnes de 3r i 4t d’ESO faran servir portàtils que els lliurarà el centre

El Pla d’Educació Digital de Catalunya té per objectiu contribuir al desenvolupament de les competències digitals que les persones necessiten per viure i treballar en una societat immersa en constants transformacions i canvis. Per tal d’assolir aquest objectiu és necessari assegurar la connectivitat dels centres educatius i proporcionar els equipaments necessaris a alumnes i docents.

Aquest curs, l’Institut de Collbató ha encetat una transformació digital. Ha suprimit la majoria de llibres en paper i ha rebut portàtils destinats al professorat i alumnat dels nivells educatius de 3r i 4t d’ESO.

L’alumnat disposarà d’un portàtil Chromebook d’11,6 polzades, tàctil i de la marca Lenovo, que hauran d’utilitzar dins del centre i que l’institut deixa en préstec. El portàtil podrà utilitzar la wifi de l’institut i serà necessari que vingui carregat de casa. En cas d’avaria el centre gestionarà la reparació.

Amb aquesta iniciativa, l’Institut de Collbató assegura que el seu alumnat s’habitua des de ben jove als nous entorns i que tothom té les mateixes oportunitats de formació i de desenvolupament de les seves competències digitals.

Font: Ajuntament de Collbató

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here