El subdelegat del govern espanyol a Barcelona, Carlos Prieto, i el director provincial del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), Víctor Santa Bárbara, han informat a l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, i altres representants municipals del Baix Llobregat (els alcaldes de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, Antonio Poveda i Joan Basagañas, respectivament, i el tinent d’alcalde de Cornellà, Sergio Fernández) que està previst que les incidències en el cobrament de les prestacions dels expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO) estiguin solucionades cap al 10 de gener.

Els responsables municipals dels quatre ajuntaments s’han reunit de manera telemàtica aquest dimecres 9 de desembre amb Prieto i Santa Bárbara per tractar sobre aquestes incidències, que afecten a persones treballadores d’aquests municipis.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here