El local de CCOO del Baix Llobregat, a Cornellà, va acollir, aquest dijous  10 de desembre a les 6 de la tarda, la presentació del llibre “Vidre trencat. Cent anys de forns de vidre a Cornellà”, publicat dins la Col·lecció L’Avenç. L’autor és l’advocat i polític Ignasi Doñate i Sanglas, que fou Director dels Consell Català de l’Esport i regidor d’ERC a l’Ajuntament de la ciutat. L’acte va estar organitzat per l’Avenç i l’Aula de Formacio Joan Garcia Nieto de CCOO del Baix Llobregat i fou presentat pel secretari general de CCOO de la comarca, Josep Maria Romero.

El llibre “fa una crònica dels forns de vidre a Cornellà de Llobregat durant més de cent anys a la ciutat i el seu vincle amb el treball, el sindicalisme i el moviment obrer, les onades migratòries, el passat industrial, l’associacionisme, el treball infantil, les dures condicions de treball o la transformació en societats cooperatives, entre d’altres elements”.

La presentació va ser presencial respectant tots els protocols sanitaris. La transmissió en directe per youtube va patir problemes tècnics.

La comarca viurà una nova presentació de l’obra el dijous 17 de desembre a les 19 hores transmesa en directe pel canal de Youtube, Twitter i Facebook d’ Òmnium Baix Llobregat Est.  La sessió estarà conduïda per les llibreteres  de Pati Blau Llibres, de Cornellà

Fonts: CCOO i Òmnium Cultural

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here