Enguany les activitats previstes a Nadal estaran condicionades a la situació de la pandèmia i, per tant, poden ser subjectes de canvis i/o anul·lacions. No obstant, en aquesta època especial de l’any, els serveis municipals s’han esmerçat per adaptar la programació nadalenca a la situació actual, per tant, totes les activitats que es portin a terme es faran respectant les mesures de seguretat adequades.

Us informem de les activitats més destacades durant aquests dies, de les quals, destaquem especialment la cavalcada estàtica dels Reis Mags de l’Orient, entre d’altres.

El 5 de gener, a la tarda, arriben els Reis Mags de l’Orient

Enguany les Reis Mags arribaran a Sant Just Desvern i ho faran durant la tarda del 5 de gener, de 17 h a 21 h. Hi haurà tres escenaris, on hi seran Melcior, Gaspar i Baltasar on els infants podran lliurar les seves cartes. Els escenaris estaran ubicats a la Pl. de Camoapa, el Parc de Joan Maragall i al Parc Iulia Quieta (Mas Lluí). Cadascun d’aquests escenaris comptarà amb els tres reis mags. Per poder fer la visita s’haurà de demanar obligatòriament cita prèvia a www.santjust.cat escollint l’escenari, el rei que preferiu i la franja horària desitjada. A partir del dia 22 de desembre s’obrirà la cita prèvia per apuntar-se.

Bústies Reials

Al c. Bonavista, a davant del Mercat Municipal, trobareu les Bústies Reials que ha elaborat l’alumnat del Taller de Plàstica Municipal Carrau Blau amb material reciclat de diverses empreses de Sant Just. També hi podreu deixar les vostres cartes.

Campanya “Cap infant sense joguina”

Com cada any, alguns comerços de Sant Just Desvern s’adhereixen a la campanya “Cap infant sense joguina”. Enguany vendran vals de 5€ que podrem adquirir entre el 16 de desembre i el 3 de gener. Amb la recaptació dels vals venuts es compraran objectes de regals nous i adequats a les edats dels infants de famílies en situació de risc. Els regals seran adquirits en botigues de Sant Just.

Felicitem el Nadal

Trobareu felicitacions als comerços i equipaments en les quals podreu escriure els vostres missatges de felicitació i de bon any. Aquestes felicitacions les farem arribar a persones que viuen soles i persones grans del municipi.

Programació nadalenca

Hi ha prevista una reduïda activitat nadalenca que es concentra en el diumenge 27 de desembre.

Estarà ubicada al Mas Lluí i podrem gaudir d’una activitat infantil de teatre clown amb la Cia. bleda “El camí de Nadal” que es farà a les 11 h, i posteriorment, a les 12.30 h, d’una cantada de nadales a càrrec dels Tallers de Música. Per accedir a aquestes activitats s’haurà de fer inscripció prèvia a www.santjust.cat

Font: Aj. Sant Just

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here