Els molinencs i molinenques Mario de 14 anys, Lena Badosa i Núria Pascual han resultat els guanyadors i guanyadores del primer concurs de fotografia que l’Ajuntament ha organitzat aquest Nadal a través d’Instagram, en el qual s’han presentat més de 25 fotografies.

Mario, Lena Badosa i Núria Pascual són els guanyadors del concurs de fotografia ‘Com vius el Nadal 2020 a Molins de Rei?’ promogut per l’Ajuntament de Molins de Rei. Un concurs que va néixer amb la idea de viure un Nadal diferent i de donar a conèixer com es viu el Nadal a Molins de Rei.

El jurat – format per la regidora de Joventut, el cap de comunicació i el fotògraf oficial de l’Ajuntament- ha valorat les més de 25 fotografies presentades sota el hashtag #SomMolinsdeRei i  ha decidit que els tres guanyadors del concurs siguin Mario de 14 anys en la categoria de 14 a 17 anys, Lena Badosa en la categoria de 18 a 25 anys, i finalment Núria Pascual en la categoria de major de 25 anys. Tots s’han emportat un premi en metàl·lic per valor de 200€, que podran invertir en el comerç local aquest Nadal.

Durant l’entrega de premis, l’alcalde de la vila, Xavi Paz, i la regidora de Comunicació i Joventut, Ainoa Garcia, han volgut donar les gràcies a tots i totes les participants que s’han sumat a la iniciativa del consistori. “Gràcies per participar i per donar-li sentit a les idees que fan les nostres regidories” ha expressat l’alcalde durant l’acte.

Paz ha volgut afegir que “en aquests moments de dificultat i tot i el Nadal que estem vivint, hem treballat molt perquè, durant aquestes festes, la gent senti que Molins de Rei està viu, i aquest concurs ho ha fet possible. Podem dir que hem tingut motius per gaudir de Molins de Rei d’una manera diferent”.

Font: aj.Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here