Crida a la ciutadania per decorar amb fanalets els balcons i les finestres i celebrar amb una sorpresa la nit més màgica de l’any

Melcior, Gaspar i Baltasar no faltaran a la seva cita amb Sant Boi. A causa de les restriccions de la pandèmia, enguany no hi haurà Cavalcada, però els Reis Mags arribaran puntualment a la ciutat el dia 5 de gener per prendre possessió dels Campaments Reials amb les seves comitives i patges. Hi haurà campaments a tots els barris; per visitar-los, cal fer reserva prèvia.

La reserva es pot fer en línia (fins al dia 4 de gener, a les 23.59 hores) o bé presencialment als casals. És una de les mesures i recomanacions que cal tenir en compte per poder gaudir de l’activitat de manera segura i responsable. (Tots els campaments són segurs i segueixen les indicacions del PROCICAT de la Generalitat de Catalunya).

Amb la col·laboració d’una dotzena d’entitats, l’Ajuntament muntarà els campaments a 10 punts situats a tots els barris de Sant Boi, concretament els jardins de Can Castells i els patis de les escoles Amat Verdú, Antoni Gaudí, Can Massallera, Casablanca, Josep Maria Ciurana, Marianao, Montbaig, Parellada i Vicente Ferrer. L’horari previst és de les 11 a les 13.30 i de les 16 a les 21 hores.

Fanalets als balcons i finestres per a la nit més màgica

La presència dels Reis Mags a Sant Boi tindrà enguany un comiat molt especial. L’Ajuntament convida la ciutadania a decorar els seus balcons i finestres amb fanalets per acompanyar una sorpresa final que, al voltant de les 21.30 hores, es podrà gaudir a tota la ciutat.

Darrer capítol de la web sèrie ‘La llum i la clau’

Un quart d’hora abans, a les 21.15 hores, s’emetrà el capítol quart i darrer de la web sèrie ‘La llum i la clau. Una nit màgica a Sant Boi’, que es pot veure durant aquestes festes al Canal Youtube de l’Ajuntament .

Els desitjos de la ciutadania per al 2021, projectats a la plaça de l’Ajuntament

A més, en el tercer capítol (emès aquest dimecres, 30 de desembre) es convida la ciutadania a expressar desitjos per a l’any 2021 mitjançant el web municipal. Aquests desitjos es projectaran durant els pròxims dies a la façana de Cal Perruca, a la plaça de l’Ajuntament, fins a la nit de Reis.

La sèrie virtual ‘La llum i la clau’, ambientada en localitzacions de Sant Boi , narra en 4 capítols l’aventura d’un noi i una noia per evitar que determinats fets posin en perill l’arribada dels Reis d’Orient a la ciutat. Una trentena de persones santboianes han format part de l’equip tècnic, el càsting i la figuració a la web sèrie, que es projectarà també del 6 al 10 de gener als Cinemes Can Castellet en format de curtmetratge.

Programació nadalenca Il·luminem Sant Boi

Malgrat les limitacions imposades per la situació sanitària, Sant Boi manté viu l’esperit d’aquest Nadal mitjançant una programació d’activitats, Il·luminem Sant Boi, que aplega els esforços de l’Ajuntament i de moltes entitats i agents culturals de la ciutat. La programació, que compleix amb totes les mesures preventives, combina propostes singulars i innovadores amb activitats de caire més tradicional.

Font: Aj. Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here