Els carters Reials arribaran a Castelldefels el 2 de gener. Els Reis ho faran el mateix dia per la tarda i seran a la ciutat fins al dia 5 recollint les cartes en persona

Cal reservar cita prèvia per a lliurar la carta presencialment

S’han habilitat reserves de cita prèvia per a més de 15.000 persones, que podran fer-ho de forma esglaonada fins al 5 de gener de 2021. Les bústies que faran arribar les cartes als Reis Mags d’Orient estan actives a més de 70 comerços de la ciutat i a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

Les cartes també es poden enviar a través de tres adreces de correu electrònic personalitzades de cadascuna de Ses Majestats 

Ses Majestats seran a Castelldefels durant tres dies consecutius (3, 4 i 5 de gener), tot i que arribaran el dia 2 per la tarda. Aquestes dates es podran trobar als mateixos espais que els Carters Reials recollint en persona les cartes dels infants de Castelldefels. En total seran quatre dies, entre Carters Reials i Reis, en que es podrà fer el lliurament de les cartes en persona.

És necessari reservar cita prèvia per poder anar a lliurar la carta. Es pot demanar a través del següent enllaç.

S’han habilitat les reserves de cita prèvia per a més de 15.000 persones que podran accedir-hi de forma esglaonada, i el primer dia ja ho havien fet més de 8.000.

Els Carters Reials, el 2 de gener amb cita prèvia

El dissabte 2 de gener de 2021 (de 10 a 14h i de 15 a 21h), Castelldefels rebrà la visita dels emissaris de Ses Majestats, els Carters Reials. Estaran en els següents espais de la ciutat recollint les cartes dels infants:

Castell de Castelldefels (plaça del Castell, s/n)

Masia de Can Roca de Baix (c/Bisbe Urquinaona, 11)

Espai del Mar (passeig Marítim, 271-275)

Cal reservar cita prèvia per a poder anar a lliurar la carta. Aquesta reserva es pot fer des del 14 de desembre al següent enllaç

Bústies Reials als comerços

Des del dilluns 14 de desembre de 2020 i fins al 5 de gener de 2021, els nens i les nenes de Castelldefels poden trobar actives les diferents Bústies Reials repartides per tota la ciutat. En total, es poden trobar a 76 comerços de Castelldefels (veure llistat) i al vestíbul de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado (tres bústies, una per a cada rei).

El dia 5 de gener per la tarda es lliuraran a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient les cartes dipositades tant als comerços com a la Biblioteca.

Les cartes també es poden fer arribar de forma digital a través de tres adreces de correu electrònic, una per a cada rei, activades per Ses Majestats i que estaran en servei fins al dimarts 5 de gener de 2021. Els correus electrònics on es poden enviar les cartes digitals són:

Rei Melcior  melcior@castelldefels.org

Rei Gaspar  gaspar@castelldefels.org

Rei Baltasar  baltasar@castelldefels.org

Els infants rebran un missatge personalitzat en vídeo del rei a qui li hagin enviat la carta digital.

Recordem que el 5 de gener a les 21.15h es podrà seguir pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Castelldefels la recepció oficial de les autoritats municipals a Ses Majestats els Reis d’Orient i la lectura de la carta de l’escola guanyadora del concurs de cartes als Reis.

Font: Aj. Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here