Del 2 al 5 de gener, Sant Joan Despí viurà la màgia i la il·lusió dels Reis Magsd’Orient al Campament Reial que s’instal·larà al parc de la Fontsanta. Un espai molt ampli i a l’aire lliure perquè els nens i nenes puguin lliurar la seva carta als patges reials i puguin veure a Melcior, Gaspar i Baltasar la Nit de Reis.

Per motius de seguretat sanitària i de control de l’aforament, la visita al Campament Reial s’ha de fer amb cita prèvia reservant dia i hora a la web citaprevia.sjdespi.cat. Per tal d’evitar aglomeracions i garantir la distància de seguretat, el campament disposarà de dues entrades: l’accés Nord (des del carrer d’Extremadura, recomanat per als veïns i veïnes de Residencial Sant Joan i les Planes) i l’accés Sud (des del recinte firal, recomanat per als veïns i veïnes del Centre, Torreblanca-Pla del Vent i les Begudes).

Els dies 2, 3 i 4 de gener, de 17 a 20 hores, al Campament Reial hi haurà els patges reials i els seus ajudants per recollir les cartes i desitjos de la canalla. Els nens i nenes faran una passejada pels camins del parc, que estaran plens d’elements màgics, fins arribar a l’espai central on hi haurà els patges que s’encarreguen de la recollida de cartes. Tots dos accessos al campament tenen les mateixes activitats.

I el 5 de gener, de 16.30 a 20.30 hores, el Campament Reial acollirà els Reis Mags d’Orient i l’Astròleg Sadurní. Seran dalt de les seves carrosses a l’espai central del parc, des d’on saludaran tots els nens i nenes que hi vagin i que també gaudiran de la passejada màgica pel parc.

L’arribada dels Reis, per DespíTV

Aquest any no es pot fer la tradicional arribada dels Reis Mags amb la cavalcada, donat que la situació sanitària impedeix celebrar actes multitudinaris. Però, a través d’Internet, podrem veure com Ses Majestats arriben a Sant Joan Despí, de nou d’una forma molt màgica i rebuts per l’Astròleg Sadurní, que ha estat treballant de valent per fer possible que els Reis Mags facin la seva ruta fins a la ciutat. Ho veurem el 5 de gener, a les 16 hores, pel canal de Youtube DespíTV.

I ja a la nit, a les 21.30 h, després que hagin estat al Campament Reial, els Reis Mags aniran a buscar la clau màgica de la ciutat per poder obrir totes les portes de les cases i repartir les joguines i regals. L’entrega de la clau també se seguirà de forma virtual pel canal de Youtube DespíTV, des d’on veurem com l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, lliura la clau a Ses Majestats. Serà el moment de tenir preparat el fanalet amb llum que han rebut els nens i nenes més petits de la ciutat, que hauran de seguir les darreres instruccions de Melcior, Gaspar i Baltasar per il·luminar la nit més màgica de l’any, amb una gran sorpresa al cel.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here