Com ja van anunciar Ses Majestats els Reis d’Orient a tots els nens i nenes de Sant Feliu mitjançant el Ban Reial, la seva arribada enguany a la nostra ciutat serà diferent però alhora màgica i segura, i la seva voluntat és que el màxim número possible d’infants els puguin veure amb la il·lusió que mereix un dia tan especial.

Per això, entre els preparatius que Melcior, Gaspar i Baltasar estan acabant de perfilar, amb l’ajuda de l’Ajuntament i de tots els seus col·laboradors i col·laboradores habituals, han contemplat que l’espectacle de la seva arribada també es pugui veure per internet, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Així, el primer passi reial es gravarà, es difondrà per aquests canals i estarà visible des del moment de la seva publicació, per tal que les famílies i la canalla que no puguin veure Ses Majestats en persona tinguin aquesta alternativa telemàtica.

Arribada dels Reis d’Orient a Sant Feliu

Recordem que els Reis d’Orient ja ens van explicar que aquest any no podran fer la tradicional cavalcada perquè han de tenir cura de la salut de tothom, però que els podrem veure presencialment amb les màximes garanties sanitàries i sense aglomeracions en diferents horaris i a dos recintes: al camp de futbol de la Rambla i al carrer Mataró, els dos espais més grans que han trobat a la nostra ciutat per poder-nos saludar de forma segura, amb espai interpersonal, asseguts i assegudes i amb reserva d’entrada prèvia.

Ses Majestats ens demanen paciència i ens expliquen que han hagut de fer aquesta arribada ben diferent per seguir la normativa sanitària, per cuidar-nos, i també ens desvetllen que tenien pensada una sorpresa mòbil amb un Bus Reial que finalment no podran dur a terme per les restriccions.

Però seran molts i moltes els nens i nenes de Sant Feliu que els podran veure, ja que entre tots els passis un total de 4.500 persones podran accedir als espectacles -sense contar infants que vagin en cotxet-, xifra que representa un 10% de la població de Sant Feliu i que supera el nombre total de nens i nenes escolaritzats fins a sisè de primària.

Tot i que la reserva d’entrades telemàtica està exhaurida, encara queden entrades disponiblespresencialment a la Sala Ibèria (horari d’11 a 14 h i de 17 a 20 h) per a tots els passis excepte per al de les 17.45 h al camp de futbol de la Rambla. Consulteu aquí la informació relativa a la reserva d’entrades i les recomanacions sobre la normativa sanitària en els espectacles reials.

Recordeu que Melcior, Gaspar i Baltasar ens van dir que necessitaran de la col·laboració de tots els nens i nenes de Sant Feliu, i de les seves famílies, per garantir que el 5 de gener sigui un dia molt especial. I ens animen a estar atents i atentes a les xarxes socials i al web de l’Ajuntament, a les 20 h, perquè després de la seva arribada ens enviaran un missatge amb sorpreses.

I repetim amb el patge Shelín el gran desig per a l’arribada dels Reis a casa nostra: “Amulet d’espurnejos lluent, porta a Sant Feliu la màgia dels Reis d’Orient”.

Font: Aj. Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here