L’any 2021, tant esperat perquè suposa deixar enrere un any marcat per la pandèmia, no podia començar pitjor a Sant Boi de Llobregat. Un motorista de 31 anys veí de la localitat baixllobregatina, va morir el divendres, primer dia de l’any, a la carretera C-32 dins el terme municipal de Sant Boi. La víctima va perdre el control de la seva moto i va perdre la vida a causa de la caiguda. És la primera persona morta d’accident de trànsit a Catalunya l’any 2021.

D’altra banda, una persona de 90 anys va morir aquest dissabte en l’incendi d’un habitatge a la mateixa ciutat. Segons el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) la víctima va ser rescatada en estat crític i va morir poc després de ser ingressada a l’Hospital Moisés Broggi de Sant Joan Despí. El foc va afectar una habitació de la planta baixa d’un edifici ubicat al carrer Viladecans. Dues persones més varen haver de ser evacuades afectades pel fum. A l’incendi han treballat quatre dotacions de Bombers i set unitats terrestres del SEM.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here