Els Mossos d’Esquadra van detectar ahir deu passatgers a l’Aeroport del Prat que intentaven accedir a un vol amb destí a Abu Dhabi presentant tests PCR negatius falsificats.

La policia va denunciar-los i va obrir diligències per a descobrir d’on provenien els certificats. És la primera ocasió que es detecta a un grup tan nombrós de persones amb PCR falsificades, fins ara n’havien estat dencunciades tres pel mateix motiu, pero mai tantes en un mateix vol.

Miquel Esquius, comissari dels Mossos, va explicar que la mateixa operadora de vol va denunciar els fets a la policia al detectar irregularitats als certificats, d’igual manera ho ha fet el laboratori en els que, suposadament, s’havien realitzat les proves a les deu persones.

Esquius ha explicat que han obert una investigació per a veure qui pot estar darrere del fet i quin volum de PCR negatives es poden haver fabricat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here