La Unió Esportiva Cornellà ha donat la campanada a la segona ronda de la Copa del Rei. El Líder de la primera divisió, l’Atlético de Madrid, ha caigut eliminat al camp de l’equip del Baix Llobregat. El Cornellà ha guanyat per 1 a 0, amb gol d’Adrián Giménez al minut 8 de la primera part. Els madrilenys han intentat mancar el gol de l’empat però per a desaparició del seu entrenador, Simeone, s’han estavellat contra un Cornellà que ha jugat un gran partit.

En acabar el partit la festa ha esclatat al Municipal de Cornellà. Un equip de segona B acabava de deixar l’Atlético de Madrid fora de la Copa del Rei.

L’equip de Simeone no ha estat l’únic equip de primera divisió en ser eliminat per conjunts de categories més baixes en aquesta ronda; li ha passat també al Celta i al Getafe. Però sense cap mena de dubte, la victòria del Cornellà és el resultat més destacat de la jornada. L’eliminació dels madrilenys representa un seriós sotrac en una temporada en la que ocupen el primer lloc de la classificació de primera divisió.

En acabar el partit s’han pogut escoltar petards en diversos municipis de la comarca celebrant la gesta del Cornellà.

Els mitjans de Madrid han estat molt durs amb l’equip de Simeone: “El Cornellà ridiculiza al Atlético” ha titulat El Mundo. “Esperpento del Atlético en la Copa” ha afirmat l’As.

Aquest divendres es celebrarà el sorteig dels setzens de final, en el que ja participaran els equips que juguen la Supercopa, entre ells el Barça i el Real Madrid, que havien quedat exempts de jugar aquesta ronda.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here