És una mesura que pretén minimitzar l’impacte de les darreres restriccions

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca permetrà als responsables dels gimnasos que hi ha a la ciutat fer les seves activitats a l’espai públic amb la finalitat de minimitzar l’impacte negatiu que tenen per aquests negocis les mesures restrictives que entren avui en vigor per aturar la propagació de la covid-19.

Aquesta és una de les iniciatives que ha posat en marxa l’Ajuntament per continuar donant suport als petits empresaris y comerciants, un dels sectors més afectats per la crisi econòmica derivada de la pandèmia.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, signarà avui un decret que permetrà l’ocupació de la via públic als responsables dels gimnasos de la ciutat perquè puguin programar les seves activitats al carrer.

Els responsables del centres esportius hauran de fer les activitats a l’emplaçament determinat per l’Ajuntament, un espai a l’aire lliure i ampli, i hauran de respectar les mesures establertes referents a limitacions de persones, cinc usuaris i el monitor, de separació entre persones i mesures d’higiene.

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here