Amb especial atenció a les persones sense llar que viuen a la ciutat

Davant l’onada de fred que estem patint aquests dies i que encara es perllongarà durant aquesta setmana, l’Ajuntament del Prat ha pres una sèrie de mesures per tal de protegir les persones de la ciutat que es troben en una situació vulnerable:

  • Coordinació de les actuacions entre els Serveis Socials municipals, el Servei Integral per a les Conductes Addicitives (SPAI), el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) i la Policia Local del Prat.
  • Seguiment de les persones sense llar que hi ha a la ciutat, per part de l’equip de vulnerables de l’SPAI i de manera coordinada amb la Creu Roja del Prat.
  • Oferiment d’allotjament a aquestes persones, al CUESB en primera instància o en altres allotjaments. En cas de negativa per part de les persones afectades, se’ls ofereixen mantes per protegir-se del fred i consells d’autoprotecció.

Davant de la fredorada, és aconsellable seguir aquestes indicacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here