El sorteig dels setzens de final de la Copa del Rei de futbol ha portat al Baix Llobregat un partit espectacular: La Unió Esportiva Cornellà s’enfrontarà al F.C. Barcelona al Nou Estadi Municipal.

La gesta del Cornellà eliminant a l’Atlético de Madrid en la ronda anterior ha fet possible aquest emparellament decidit en el sorteig celebrat a Las Rozas (Madrid) el divendres 8 de gener. L’eliminatòria es juga a un únic partit al camp de l’equip de la divisió inferior. Atès que el Cornellà milita a la Segona Divisió B el partit tindrà lloc a la ciutat del Baix Llobregat el dijous 21 de gener.

És aquest un gran premi a la trajectòria del Cornellà tot i que cal lamentar que les mesures contra la pandèmia faran previsiblement impossible que el públic pugui veure el partit a l’Estadi.

El president del Cornellà, Álex Talavera, ha manifestat que aquest partit “és la conseqüència d’una línia de treball que portem des de fa deu anys en la formació d’esportistes”. Serà aquesta la primera vegada que el Cornellà i el Barça s’enfrontin en partit oficial.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here