El proper dijous dia 14 a les 19’30 hores el Cinebaix de Sant Feliu de Llobregat acollirà l’estrena d’un documental produït pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Es tracta de “Transició ecològica, emergència climàtica i economia circular” realitzat per How Audiovisual & Multimèdia.

Intervenen en el documental, de plena actualitat, representants polítics i tècnics de diversos ajuntaments de la comarca (El Prat, Vallirana, Viladecans i Molins de Rei),  i també de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i de la Generalitat. El Centre d’Estudis hi és present a través de les aportacions de la directora, Esther Hachuel, de la presidenta, Genoveva Català, i del membre de la Junta, professor de la UPC i president d’CMes, Carles Riba.

L’acte acabarà amb un debat conduit per Isabel Fernández, directora i productora d’audiovisuals.

El documental i el debat es podran seguir en directe des del Cinebaix amb aforament limitat i inscripció prèvia enviant correu a cecbll@llobregat.info. Ateses les limitacions de mobilitat derivades del tancament perimetral per municipis, l’acte es podrà seguir en streaming mitjançant l’enllaç que es podrà trobar a www.cinebaix.com.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here