A partir de l’11 de gener i durant quatre setmanes s’actuarà de nit per millorar les instal·lacions

Amb l’objectiu de millorar la vida dels vicentins i les vicentines, el Govern de la ciutat ha sol·licitat a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que adeqüi les seves instal·lacions per reduir el soroll. Així, properament, es faran obres a les vies del tren perquè el pas dels combois sigui menys molest pel veïnat. FGC ha comunicat que en el marc del Pla d’Actuació contra el Soroll farà obres a diversos punts del municipi a partir de l’11 de gener i durant quatre setmanes.

En concret s’actuarà als ponts del carrer de Sant Josep i de Rafael Casanova, i també a les vies a l’alçada del carrer de Salvador Allende. Per evitar afectacions sobre el servei ferroviari, els treballs es desenvoluparan en horari nocturn, entre les 0.30 i les 4.30 h. Des d’FGC s’informa que es procurarà evitar al màxim les molèsties al veïnat.

El regidor de Mobilitat i Transport Públic, Antolín Jiménez , ha informat: “ Aquests treballs són del tot necessaris per millorar la qualitat de vida del veïnat, malgrat que durant uns dies hauran de suportar les obres ”. I ha afegit: “ Treballem colze a colze amb totes les administracions competents per implementar millores al transport públic i el manteniment de les infraestructures ”.

Font: aj. Sant Vicenç

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here