Laia Sanz va definir la 10a etapa del rally Dakar celebrada dimecres amb una paraula: “horrible”, després de perdre’s i quedar atrapada darrere de la pols produïda per un grup de cotxes i motos, que li va fer pràcticament impossible realitzar cap avançament.

En aquesta 11a estapa celebrada ahir, Sanz va sortir des del lloc 29 disposada a acabar l’etapa com fos per per tal d’assolir una marca personal excepcional, acabar als 11 Dakar en què ha participat.

Aquesta penúltima etapa, amb un enllaç de 134 km i una especial de 464 km, entre Al-Ula i Yanbu, va ser la més llarga d’aquesta edició de la cursa. La climatologia, especialment les pluges dels últims dies, va obligar els organitzadors a retallar el recorregut en 47 km dels 511 inicialment previstos, però, els i les pilots van haver d’enfrontar-se a unes temibles dunes que van marcar el resultat d’aquesta etapa, a més de roques i rius secs.

La mateixa Laia Sanz explicava la duresa de l’etapa d’ahir a l’arribada, fent-ne però un balanç positiu: “Ha estat un dia dur amb molta pols. M’ha costat molt passar als de davant, però estic contenta d’haver arribat, encara que no ha estat un dia agradable per la pols”

La pilot de Gas Gas va anar recuperant posicions al llarg de la difícil jornada fins a acabar en la 22a posició. La de Corbera de Llobregat continua lluitant al top 20 de la classificació general.

Avui acaba un Dakar en el que tot està per decidir.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here