Els atletes vicentins van aconseguir la medalla d’argent al Campionat d’Espanya celebrat a Sant Cugat del Vallès

Nou èxit esportiu de l’atletisme local, aquesta vegada protagonitzat per Karlos Puertas i Ivan Liberal. Els esportistes vicentins van aconseguir una gran fita: classificar-se pel Campionat Mundial de Pentatló Modern, que es farà al proper mes de febrer a Alexandria (Egipte).

Els atletes van fer-se amb la medalla d’argent en la darrera prova d’aquesta disciplina esportiva, en aquest cas va ser el Campionat d’Espanya que es va fer a Sant Cugat del Vallès, el passat 19 i 20 de desembre. A més en aquesta prova va brillar Karlos Puertas en la modalitat de laser-run, on va quedar primer.

El Pentatló Modern és una disciplina formada per cinc esports diferents, que rep aquest nom per diferenciar-se de l’original pentatló olímpic grec. Els i les esportistes competeixen practicant natació, equitació, esgrima, cursa camp a través i tir (amb pistoles làser). L’Ajuntament felicita als dos atletes i els anima a seguir progressant i competint al més alt nivell, a més de desitjar-los sort i èxits.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here