Els professionals sanitaris de l’Hospital de Sant Joan de Déu, a Esplugues, han començat a rebre aquest passat dissabte les primeres dosis de la vacuna de Moderna, que arriba per complementar les que ja s’han administrat de Pfizer.

Es preveia que el dissabte quedessin vacunades 250 persones i arribar al llarg de la setmana següent als 2.000 professionals que treballen en primera línia

Per subministrar la nova vacuna s’han elegit quatre hospitals catalans ubicats a les comarques del Montsià, Bages i Maresme, a més de l’Hospital Sant Joan de Déu del Baix Llobregat.

Dimecres passat havien arribat a Catalunya 5.800 dosis de la vacuna de Moderna com a part del primer lliurament de 37.500 dosis. Al mateix temps ha començat a tot el país la vacunació de la segona dosi de la vacuna de Pfizer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here