Totes les activitats seran on line i les inscripcions ja estan obertes • L’objectiu és submergir als participants en la nova realitat per potenciar les seves capacitats empresarials o idear noves oportunitats de negoci

El proper 20 de gener de 2021 tindrà lloc la jornada de presentació d’una nova edició de les Jornades ON de Castelldefels, dedicades en aquesta ocasió a la innovació en els sectors de l’hostaleria i del turisme.

Es tracta d’un conjunt d’accions formatives en format virtual orientades a la detecció d’oportunitats en el marc de la gestió intel·ligent dels negocis d’hostaleria, del take away i delivery, i del turisme gastronòmic.

S’han identificat un total de tres mòduls, integrats per una part formativa i una de caràcter més pràctic i d’anàlisis de casos reals, que tenen per objectiu tractar tots aquells temes especialment crítics pel sector HORECA (Hotels, Restaurants, Cafeteries).

Per a totes les propostes cal inscripció prèvia. Tota la informació sobre els tres mòduls i els formularis d’inscripció es troben al següent link.

Aquesta formació  es complementarà amb un Servei de Consultoria Integral que s’oferirà a tots els negocis ubicats a Castelldefels que vulguin aprofitar el canvi d’hàbits dels seus clients per integrar una gestió intel·ligent als seus restaurants com a element estratègic per tornar a impulsar la seva activitat empresarial en el context post COVID-19.

Tots els mòduls formatius i el servei paral·lel de consultoria s’ofereix des de l’Ajuntament de Castelldefels de forma totalment gratuïta. Per a gaudir del servei d’assessorament i acompanyament s’haurà d’haver assistit com a mínim a un mòdul formatiu.

Acceptaràs el repte?

De forma paral·lela a totes aquestes activitats, es duran a terme 4 sessions  addicionals on s’utilitzaran diferents metodologies innovadores per a generar iniciatives implementables al municipi de Castelldefels vinculades a un repte.

L’objectiu és submergir als participants  en la nova realitat de la Innovació Disruptiva i la Transformació Digital per potenciar les seves capacitats empresarials o idear noves oportunitats de negoci.

A través de diferents metodologies  es definiran solucions relacionades amb els problemes específics de la industria d’hostaleria de Casteldefells, es generaran iniciatives innovadores per transformar l’emprenedoria i la consolidació de les empreses del municipi; i es dissenyaran i realitzaran experiments sobre les iniciatives seleccionades.

Font: Aj.Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here