Els músics del Baix Llobregat no s’aturen tot i la pandèmia.

Nil Moliner i Danny Romero presenten “Se me va”, Alfred presenta “Los espabilados” la cançó de la nova serie d’Albert Espinosa i Rosalía i la cantant internacional Billie Eilish presenten “Lo vas a olvidar” una col·laboració per a la serie “Euphoria”. 

El Baix Llobregat ha tornat a demostrar ser una de les comarques més prolífiques a nivell musical amb les tres novetats que tres dels grans músics, ben diferents, han presentat.

El passat 15 de gener Nil Moliner va presentar la seva nova cançó, una col·laboració amb el cantant de reggaetón Danny Romero. Amb el títol de “Se me va” els músics expliquen la possibilitat de seguir portant-se bé amb una ex parella. La cançó es caracteritza pel positivisme que Moliner presenta a tots els seus temes, barrejat amb els ritmes més llatins de Romero, una fusió que provoca ganes de ballar i que enganxa a tothom qui l’escolta.

El cantant de Sant Feliu de Llobregat, a més de la col·laboració, va presentar també la seva nova gira; amb el nom de “Gira Zero”, Moliner es reinventa després de la pandèmia per a presentar el seu nou disc i ja ha anunciat els primers concerts.

Per la seva banda, el pratenc Alfred Garcia, va presentar el mateix dia 15 “Los espabilados”, la cançó que presenta a la nova serie d’Albert Espinosa i que porta el mateix títol. Espinosa i Garcia reapareixen a la vegada després d’un temps. Espinosa, estrena la serie el proper 29 de gener i explica que és un cop d’energia per a aquests temps complicats. La trama està centrada en un grup de nens, els quals participen al videoclip de la cançó, que pretenen fugir de les seves presons interiors i gaudir al màxim de la llibertat.

I aquesta és l’essència que l’ex concursant d’Operación Triunfo ha volgut transmetre a una cançó amb una lletra íntima i enginyosa, característica que ja és un habitual en ell. Alfred, a més, va rodar el videoclip a la platja de la seva ciutat, El Prat, de la que sempre s’ha mostrat enormement orgullós.

Finalment, Rosalía va presentar el dia 21 la seva col·laboració amb la cantant Billie Eilish per a la serie d’HBO “Euphoria”. Han presentat també el videoclip, un videclip, íntim, igual que la cançó que és la mescla perfecta de les característiques musicals de les dues cantants, en la que gairebé només hi ha les seves veus. Billie Eilish ha cantat per primera vegada en espanyol en aquest tema que parla de la manera d’entendre l’amor i que ja té més de 6 milions de visualitzacions a youtube.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here