El Patronat Parroquial d’Esparreguera acollirà representacions de l’obra de Tennessee Williams “Advertència per a embarcacions perdudes” els dies  30 i 31 de gener i  5, 6 i 7 de febrer; els divendres i dissabtes a les 20 hores i el diumenge a les 18.

L’obra està dirigida per Joan Castells i Dolors Canals. Hi actuen Serafí Casanovas, Xavier Mas, Eva Ros, Isaac Serrano, Maria Martín, Marc Carcasona, Marc Casanovas i David Oriol Rebollo. Ateses les mesures anti-pandèmia l’aforament està limitat i cal fer reserva prèvia trucant al 636415401.

Tennessee Williams (1911-1983) va escriure aquesta obra al final de la seva vida. Mostra l’altra cara d’Amèrica, la dels qui naveguen pels marges. Passa en un bar de la costa, on es reuneixen unes quantes barques a la deriva, persones que han perdut la capacitat de viure i que suporten amb una rara resignació el seu naufragi. Està presentada per l’Associació Beques Lola Lizaran. L’obra va ser traduïda per Jaume Melendres i adaptada per Joan Castells. L’escenografia és de Rafa Haro. Va ser estrenada en català l’any 1983, interpretada entre d’altres per Anna Lizaran. Una ocasió immillorable per gaudir del bon teatre i demostrar que la cultura és segura… i necessària.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here