La Secció segona de l’Audiència de Barcelona ha desestimat el recurs que la Fiscalia havia interposat contra l’absolució de Tamara Carrasco dictada pel Jutjat penal número 25 de Barcelona.

La Fiscalia demanava set mesos de presó per un presumpte delicte d’incitació a desordres públics. L’Audiència, tal com havia fet el Jutjat 25, torna a considerar que els missatges de WhatsApp que la Guàrdia Civil havia considerat la prova del possible delicte no incloïen cap incitació a res.

Tamara Carrasco, nascuda a Martorell i veïna de Viladecans, va ser detinguda l’abril de 2018 i acusada inicialment dels delictes de sedició, rebel·lió i terrorisme. El mes de maig de 2019 va a ser confinada al seu municipi de Viladecans; el confinament va durar un any i un mes. Ara, aquesta ratificació de la seva absolució, torna a qüestionar el paper de la Guàrdia Civil com a policia judicial i de la Fiscalia. Més de dos anys de calvari sense cap fonament.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here