Segons ha informat RAC 1, els Mossos d’esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desarticulat aquest cap de setmana cinc festes il·legals. Quatre han tingut lloc a Barcelona ( al teatre Grec de Montjuic) , Piera ( Anoia) , Les Lloses (Ripollès)  i l’Hospitalet de Llobregat.

La cinquena es celebrava al Baix Llobregat, al municipi de Molins de Rei. Segons sembla, deu persones havien llogat diverses habitacions en un hotel de la vila i  posteriorment s’havien ajuntat en una sola sala per celebrar una festa.

Aquest tipus d’actuacions estan prohibides per les mesures aplicades pel Govern de la Generalitat per lluitar contra la pandèmia del COVID-19. La setmana passada, també al Baix Llobregat,  la localitat de Pallejà va viure greus incidents per un enfrontament entre persones que incomplien les mesures i patrulles de Mossos d’esquadra i la policia local.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here