Aquest vespre passat la Policia Local de Viladecans ha detingut una dona de 37 anys pel presumpte assassinat de la seva parella sentimental. La dona l’hauria atacat amb un ganivet. La víctima és un home de nacionalitat espanyola de 65 anys.
Els Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc dels fets per investigar les circumstàncies de la mort de l’home. Sembla ser que la noia ha clavat un ganivet al pit de l’home, que ha mort a l’acte tot. El SEM ha intentat reanimar-lo sense èxit.
La dona ha estat detinguda i la Policia Local de Viladecans ha donat trasllat de la mateixa als agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud. El Jutjat d’Instrucció número 6 de Gavà ha decretat el secret d’actuacions.

 

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here