En Comú Podem ha presentat a Martorell, al Baix Llobregat Nord, un Pla d’inversions del segle XXI per combatre l’emergència climàtica i implementar una xarxa de transport públic que connecti la comarca i redueixi dràsticament l’ús del vehicle privat

Després d’un segle de mobilitat contaminant, el planeta es troba en una situació d’emergència climàtica que requereix l’esforç i la valentia de totes les administracions. El diputat Lucas Ferro i el regidor d’Abrera, Joaquín Eandi, ambdós candidats del Baix Llobregat d’En Comú Podem a les eleccions del 14F, i la regidora de Martorell, Laura Ruiz, presenten a Martorell un Pla d’Inversions per revertir aquesta situació.

“Martorell és una de les zones amb pitjors infraestructures ferroviaries i pitjor connectades de la comarca”, ha començat la intervenció Lucas Ferro, diputat al Parlament i ambientòleg de professió. “La política catalana en matèria de sostenibilitat, residus o mobilitat, allà on En Comú Podem ha governat hem sigut valents”. Per contra, “davant l’emergència climàtica, el govern de Junts i ERC no ha fet cap proposta en la darrera dècada, va tancar la conselleria de Medi Ambient i ha seguit fent polítiques del segle XX”. “No pot ser que les dues bores del riu Llobregat facin de barrera a la mobilitat i reconnectar el Baix Llobregat”, ha conclòs.

El regidor d’Abrera i també candidat al Parlament, Joaquín Eandi, dóna molta importància a aquests comicis: “aquestes eleccions són fonamentals, perquè del govern que es formi dependrà que es plantegi un canvi de paradigma en les polítiques territorials de manera sostenible. Dependrà del nou govern promoure una política territorial prioritzant la cohesió social, garantint la qualitat mediambiental i el dret a la ciutat; un govern que treballi colze a colze amb els municipis, amb els veïns i veïnes”.

En Comú Podem es reivindica com la única força que pot fer aquest canvi possible, amb una llei de millora urbana, social i ambiental de barris i viles.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here