El nou context social derivat de la pandèmia ha augmentat l’ús que la ciutadania fa de les noves tecnologies per comunicar-se. Tot i que la gent gran cada dia està més familiaritzada amb l’ús del mòbil o l’ordinador, encara hi ha persones que necessiten suport per endinsar-se a Internet.

Amb l’objectiu de lluitar per minvar l’escletxa digital, el Programa Municipal de la Gent Gran ha preparat una formació, encabida dins de l’Aula de Ciutadania, perquè totes les persones majors de 60 anys puguin estar connectades a les diferents eines multimèdia.

A partir de l’11 de febrer, el Punt de la Gent Gran de les Cases d’en Puig (pl. Agricultura,  4) serà també un Punt d’assessorament multimèdia. Demanant cita prèvia, un/a professional atendrà tots els dubtes de la gent gran sobre l’ús del mòbil, ordinador o tablet.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb el Punt de la Gent Gran de Cases d’en Puig. Al correu electrònic puntgentgran@elprat.cat o trucant al 933799836 (ext. 5616). De dilluns a divendres de 9 a 13h.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here