La candidata del partit reclama reduir la pressió fiscal i deixar de dir “simplicitats i demagògies” en un acte des del Prat de Llobregat

La candidata del PDeCAT a les eleccions va celebrar dijous el resultat del sondeig ‘flaix’ del CIS, segons el qual el partit obtindria un 1,5% dels vots en els comicis del 14 de febrer. “El PDeCAT ja és al Parlament de Catalunya”, va celebrar la cap de llista de la formació.

Tot i això, l’exconsellera d’Empresa i Coneixement va reconèixer que queda “la meitat del trajecte” per aconseguir que prop del 40% dels indecisos “facin confiança” al PDeCAT i el partit pugui ser “clau” en el pròxim Govern.

Per altra banda, la candidata va reclamar deixar de dir “simplicitats i demagògies” respecte als impostos de successions i patrimoni i reduir la pressió fiscal per fer Catalunya més competitiva.

La cap de llista de la formació a les eleccions va celebrar doncs el resultat del sondeig ‘flaix’ del CIS i va assegurar que el partit obtindrà representació al Parlament. “Tindrem la clau del proper Govern de la Generalitat, no en dubteu gens” va manifestar. Chacón va assegurar que Catalunya es juga “moltíssim” a les pròximes eleccions i va defensar l’economia productiva del territori.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here