Des de la reobertura del centre a finals de setembre només s’ha disposat d’infermeria i analítiques

El consultori local de Castellví de Rosanes, que obre els dimecres de 8 a 14h, disposarà novament a partir del 10 de febrer d’atenció mèdica, prèvia valoració de cada cas per si és necessària visita presencial. Des de la reobertura del centre a finals de setembre els veïns i veïnes han tingut únicament servei d’infermeria i analítiques. En tot aquest període, l’Ajuntament ha seguit demanant als responsables sanitaris de zona poder disposar un altre cop d’atenció mèdica, sobretot pensant en aquelles persones més grans i/o amb problemes de mobilitat o desplaçament. Des del mes de març passat, quan es va tancar el consultori per la reorganització d’efectius mèdics per atendre la pandèmia, no hi ha hagut servei mèdic a Castellví de Rosanes.

L’horari d’obertura del consultori no varia –dimecres de 8 a 14h- i se seguiran prioritzant l’atenció telefònica (933 268 901) i els canals online (aplicació La Meva Salut i web de l’ICS –http://ics.gencat.cat/ca/inici/). Un cop feta una primera valoració de cada cas via telefònica o per Internet, es decidirà si cal procedir a la visita presencial amb el servei mèdic, que tindria lloc en dimecres i en l’horari que es determini.

La represa de l’atenció mèdica presencial, encara que sigui amb el pas previ de valoració, és molt important per a Castellví. L’Ajuntament havia comunicat reiteradament als responsables de Salut el problema que suposava no disposar de visita mèdica a Castellví per als col·lectius de gent gran, persones amb malalties cròniques, amb discapacitat i amb problemes de mobilitat o falta de mitjans per desplaçar-se a d’altres municipis. Ara, i com a primer pas, es podrà disposar d’aquest servei un dia a la setmana.

L’objectiu a partir d’ara serà poder recuperar el més aviat que sigui possible el nivell d’atenció –tres dies a la setmana- que hi havia abans de la pandèmia.

Per ser atès/a dels serveis d’analítiques i d’infermeria, no hi ha canvis respecte d’ara i s’haurà seguir demanant cita prèvia.

Font: Aj. Castellví

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here