El ministre crida a “no anticipar-se” a plantejar escenaris i recorda que encara queden sis dies de campanya

El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha demanat als partits que els sis dies que queden abans de les eleccions del 14-F se centrin a “oferir propostes” i ha fet una crida a deixar de banda el “politiqueig de partits”. “La democràcia seria molt millor si en moments així oferíssim més del que oferim a la població, més que fer càbales sobre escenaris hipotètics i futuribles que són impossibles de conèixer”, ha dit Garzón en una atenció a mitjans al Prat de Llobregat en el marc de la campanya d’En Comú Podem.

El ministre ha demanat “no anticipar-se” a plantejar escenaris diversos sobre pactes i ha recordat que encara queden sis dies de campanya, temps que veu “suficient” per a “la reflexió sobre matèria substantiva”.

Garzón ha demanat centrar el que queda de campanya a explicar propostes i després “ja es veurà què vota la ciutadania”. “Nosaltres hem deixat clars els nostres principis, valors i horitzons, i a partir d’aquí intentarem convèncer la ciutadania que som l’opció correcta; hem de deixar que s’expressin i després ja veurem els escenaris, no ens anticipem”, ha insistit.

Gallego veta Lucena i Canadell com a consellers

Garzón ha acompanyat el número dos de la candidatura dels comuns, Joan Carles Gallego, a una visita al Parc Agrari del Baix Llobregat. Gallego ha alertat que no es pot deixar que ni Maurici Lucena —proposta del PSC— ni Joan Canadell —número tres de JxC— siguin consellers en el futur govern perquè “no poden liderar un projecte de transformació econòmica al país”. Segons Gallego, aquests candidats proposaran “grans infraestructures innecessàries” i ha apostat per articular Catalunya “de manera més equilibrada”.

Gallego ha posat com a exemple el Parc Agrari, que creu que és un model a consolidar i que avisa que està “en perill” amb Lucena o Canadell com a consellers. En atenció a mitjans des del parc, el candidat ha defensat el model d’agricultura ecològica i de proximitat i ha remarcat que la transformació econòmica i l’ecològica van lligades.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here