Avalat pel Club de Fans de Michael Jackson en Espanya i creat per la Cia Jackson Dance Company, arriba a L’Auditori de Cornellà aquest dissabte, 13 de febrer a les 20h l’espectacle Michael’s Legacy. El millor musical tribut al Rei del Pop apte per a totes les edats amb una cuidada escenografia i rèpliques exactes de les cançons originals barrejat amb un toc especial segell de la companyia. Ximo MJ encapçala la posada en escena acompanyat per un gran equip compost per una vintena de ballarins, actors i grans veus en directe i tècnics que transmetran al públic a la perfecció els missatges de mític Michael Jackson.

Jackson Dance Company crea aquest musical de gran format que ha passat per importants teatres i recintes comptabilitzant més de 300 gales i més de 400.000 espectadors i que ara arriba a L’Auditori de Cornellà. Ximo Jackson és un valencià incondicional del Rei del Pop des de la seva infantesa. Està considerat el millor doble representant amb sentiment, respecte, constància i admiració el seu gran ídol.

Encara queden entrades a la venda al nostre nou web, www.auditoricornella.com amb interessants descomptes en compra anticipada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here