La ciutadania podrà gaudir d’una programació cultural adaptada a la situació sanitària que inclourà un espectacle infantil i un altre d’improvisació

Els dies 20 i 21 de febrer, Pallejà celebrarà la Festa Major de Santa Eulàlia. Els actes s’han traslladat al proper cap de setmana degut a la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya. La situació sanitària actual obliga a que aquesta sigui una festa diferent però, tot i així, des de l’Ajuntament s’ha treballat per a buscar un espai ampli i segur, la pista coberta de la zona esportiva, on la ciutadania podrà gaudir d’una programació cultural per a tots els públics.

El primer dels actes previstos serà l’espectacle infantil El Pot Petit en concert. Es tracta d’una actuació destinada només a grups bombolla amb infants amb una edat compresa entre els 2 i els 8 anys. Se’n faran un total de quatre passis, dos dissabte i dos diumenge, a les 10.30 i a les 12 hores. El segon serà un espectacle d’improvisació per a totes les edats a càrrec de la companyia Impro Acatomba. Es faran també dos passis dissabte i dos més diumenge, a les 18.30 i a les 20 hores. L’organització garantirà que es compleixin les mesures de prevenció com són l’ús obligatori de la mascareta, el rentat de mans i la distància de seguretat.

En tots dos casos, serà necessari accedir-hi amb una entrada. Aquesta serà gratuïta però s’haurà de sol·licitar prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça fmpalleja2021@gmail.com. Caldrà indicar el nom de la persona, o de cadascun dels membres del grup bombolla en el cas de l’espectacle infantil, adreça, telèfon de contacte, data de naixement i sessió de preferència. L’Ajuntament no pot garantir que es donin entrada per al torn demanat però, en cas que no fos possible, s’assignaran entrades per a una altra sessió. El termini per a demanar les entrades s’iniciarà demà divendres dia 12 de febrer a les 9 hores i finalitzarà el dijous dia 18 de febrer a les 23.59 hores. Des del consistori s’enviaran les entrades per correu electrònic i caldrà portar-les el dia de l’espectacle en paper o al dispositiu mòbil.

Font: Aj. Pallejà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here