• El projecte té un pressupost de 360.000 euros. L’acord estableix que l’AMB aportarà el 75% del cost i l’Ajuntament el 25% restant.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han signat un conveni de col·laboració per finançar les feines del projecte de recuperació socioambiental del camí del Llobregat. El projecte compta amb un pressupost d’execució de 360.000 euros, dels quals l’AMB n’aportarà el 75% (270.000 €) i l’Ajuntament el 25% restant (90.000 €).

Es tracta d’una nova fase del projecte general de recuperació del camí del Llobregat, que ara se centrarà a la franja que va de la riera de Torrelles a la rotonda, entre la via de l’AVE i el riu. Aquest espai comptarà amb àrees lúdiques i de lleure, jocs infantils, zona de pícnic, un prat esportiu polivalent, un circuit correcan, etc. A més, també hi ha previstes petites esplanades mitjançant la formació de nous prats i boscos de ribera que generaran zones de sol i d’ombra.

El conveni estableix que l’AMB s’encarregarà de la licitació, contractació, direcció i control de les obres, i garantirà la coordinació tècnica amb el consistori.

Font: Aj. Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here