Els 102.329 kg de roba recollida a la vila tindran una segona vida gràcies a la solidaritat dels molinencs i les molinenques. La reutilització de la roba contribueix a l’economia circular i a combatre l’exclusió social i l’emergència climàtica.

Tot i que la situació sociosanitària actual no ha permès augmentar la recollida de roba respecte a l’any 2019, durant el 2020, a Molins de Rei s’ha assolit un total de 102.329 kg de residu tèxtil, recollits als contenidors Roba Amiga del municipi, de manera que s’ha arribat als 3,98 kg/ per habitant.

Aquesta xifra ha permès assolir fites socials com ara la realització a Solidança de 3 itineraris amb persones en risc d’exclusió derivades de Serveis Socials de Molins de Rei.

També durant el 2020 s’han entregat 23,5 kg de roba a Serveis Socials i 4 persones del municipi s’han beneficiat dels cursos adreçats a persones amb dificultats per a la inserció laboral.

Solidança assegura que continuaran treballant i proposant millores per tal de mantenir aquests bons resultats i, si és possible, millorar els d’aquest any 2021, tot i la situació complicada derivada de la pandèmia.

Font: Aj. Molins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here