Un any més, la iniciativa del col·lectiu solidari de Bombers de la Generalitat “Bombers amb cor” i del Banc de Sang i Teixits aterra a Molins de Rei. La jornada de donació de sang es realitzarà el proper dimecres 10 de març a la Federació Obrera. Per donar sang és imprescindible demanar cita prèvia.

Per 7è any consecutiu, més de 30 parcs de bombers de tot Catalunya donen suport a campanyes de donació de sang per aconseguir sumar al voltant de 5.000 donacions de sang. L’edició d’enguany de la iniciativa solidària se celebrarà per primera vegada condicionada per la situació de crisi sociosanitaria actual, i per tant no es podran realitzar les habituals activitats i exhibicions que dinamitzaven la campanya.

No obstant, el més important es farà; donar sang. Els molinencs i molinenques podran aportar el seu granet de sorra el proper dimecres 10 de març a la Federació Obrera (carrer Jacint Verdaguer nº 48).  Abans, però, és imprescindible demanar cita prèvia al següent enllaç:

https://donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/recollida/poblacio/11110/molins-de-rei/

Cal recordar que, com cada any, gràcies a la donació de sang, també es contribueix a la recerca del càncer infantil; els donants reben un obsequi solidari, una polsera del projecte  “Pulseras Candela” que des de fa molts anys ajuda a recaptar diners per la investigació del càncer infantil.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here