El Teatre Casal de Vilafranca del Penedès ha acollit aquest dimecres 15 d’abril el tercer congrés de l’organització de CCOO de les comarques del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf. Hi ha participat 160 delegats i delegades.

El fins ara secretari general Josep Maria Romero ha estat reelegit en el càrrec per quatre anys més; s’ha presentat al front d’un equip amb un 40 per cent de dones. La cloenda ha anat a càrrec del secretari general del sindicat, Javier Pacheco, que ha apostat per aliances socials per encarar les mesures necessàries per superar les conseqüències de la pandèmia.

CCOO compta amb 29.312 persones afiliades en les quatre comarques i és el primer sindicat als quatre territoris amb una representativitat  del 44’63 per cent a les empreses: un 44’89 al Baix Llobregat, un 45’97 a l’Alt  Penedès, un 38’19 a l’Anoia i un 40’75 al Garraf.

El Congrés ha aprovat documents relatius a la necessitat d’adaptar-se “al context de crisi econòmica i social apostant pel diàleg social i la concertació al territori per garantir transicions socials justes i assumir la digitalització i la transició ecològica com a oportunitats per generar ocupació de qualitat i amb drets”.

Font: CCOO

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here