Irestal Group abandonarà les instal·lacions de Sant Just Desvern (Baix Llobregat) per traslladar-se a Abrera, en una planta de 30.000 m2 que duplica la superfície actual.

La multinacional de transformació i distribució d’acer inoxidable, liderada per la família Boixareu, preveu ampliar la seva capacitat de producció i beneficiar-se d’una nova localització que considera estratègica, al polígon Can Vilalba d’Abrera.

A les noves instal·lacions, la companyia confia en optimitzar un nou sistema logístic estrenat l’any passat, amb el qual ha aconseguit reduir el temps d’entrega. A mitjà termini, Irestal Group aspira a beneficiar-se dels fons Next Generation per desplegar un pla d’inversions xifrat en 23 MEUR fins el 2023.

L’any passat Irestal Group va facturar 103 MEUR, mentre que el 2019 n’havia assolit 125. Un descens que Irestal atribueix a la incidència de la pandèmia, ja que la restauració, l’hostaleria, el fred industrial i l’automoció són sectors directament relacionats amb l’activitat de la firma.

Aquest 2021 la companyia preveu recuperar la facturació de fa dos anys.Irestal Group té una plantilla de 300 treballadors repartits en 22 delegacions comercials, dos centres de serveis a Barcelona i Birmingham, i dues fàbriques de tub a Lugo i Moscou. L’empresa compta amb un estoc format per 7.500 referències i serveix a més de 14.000 clients en tota Europa.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here