L’Ajuntament i les entitats culturals preparen activitats on line i presencials amb cita prèvia

La literatura prendrà els carrers de Sant Andreu de la Barca amb motiu de la Diada de Sant Jordi, una data entorn de la qual l’Ajuntament i les entitats de la ciutat han previst diverses activitats on line i presencials.

Contes teatralitzats, espectacles de foc, sardanes i xerrades literàries són algunes de les propostes del programa de Sant Jordi.

Per poder assistir físicament a les activitats caldrà reservar cita prèvia a l’adreça electrònica santjordi@sabarca.cat.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha destacat que “celebrarem un Sant Jordi segur i tranquil amb la participació de les entitats i associacions de la ciutat”.

La literatura arribarà enguany a tots els racons de la ciutat, a on una seixantena de bancs públics tindran inscrites frases literàries d’obres de renom que han triat els veïns de la ciutat.

En total als bancs de Sant Andreu es podran llegir 62 frases escrites en català i castellà d’obres com ara “El Petit Príncep”, d’Antoine de Saint-Exupéry  o “La Peste” d’Albert Camus.

Beas ha dit que “l’objectiu és crear espais de reflexió i lectura a la ciutat i que cada persona es pugui fer seu un d’aquests espais”.

En el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi, l’Ajuntament ha convocat una nova edició del concurs de microrelats.

Els textos, que no han de tenir més de 150 paraules, es poden lliurar del 23 d’abril al 19 de maig i han de començar per la frase “vaig sortir de casa amb la meva mascareta”.

Les propostes poden estar escrites en català o en castellà.

El concurs preveu tres categories (infantil, juvenil i adult, i tres premis per categoria. El primer premi és un val de compra de 50 euros per gastar als comerços de la ciutat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here