L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, i el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, han signat avui aquest dijous 22 d’abril, el conveni per desenvolupar el Carnet Jove d’Esplugues que entrarà en funcionament a partir de l’octubre. Esplugues és el primer municipi del Baix Llobregat que disposarà del Carnet Jove.

El carnet permetrà a joves d’entre 12 i 30 anys accedir a avantatges i descomptes en establiments comercials del municipi. Sobretot, es pretén que els i les joves puguin utilitzar el carnet en comerços i establiments locals i, d’aquesta manera, estrènyer més el seu arrelament i identitat amb el municipi i reforçar el seu vincle amb el comerç de proximitat.

El Carnet Jove ofereix a tot Catalunya més de 8.000 avantatges en formació, cultura, salut o mobilitat internacional i també al territori europeu. A Esplugues, hi ha més de 3.000 joves que són titulars del Carnet Jove, on ara hi ha prop de 30 avantatges.

L’alcaldessa ha destacat que “aquest conveni ens converteix en un dels 20 municipis de tota Catalunya, el primer del Baix Llobregat, que pot oferir un carnet ple d’avantatges al nostre jovent d’entre 12 i 30 anys, amb descomptes variables d’entre el 5 i el 20%. És un projecte important, que està en línia amb les polítiques innovadores sobre joventut que intentem implantar al municipi.”

Laia Girós, directora general de Joventut de la Generalitat, ha afirmat que “el Carnet Jove que presentem avui és una eina d’arrelament a Esplugues i de retorn dels joves a la ciutat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here