Es pot sol·licitar amb la cita prèvia al web municipal

Els Punts d’Atenció a la Ciutadania (PAC) d’Esplugues han incorporat l’atenció a través de videotrucada. Per accedir al servei, s’haurà de demanar cita prèvia, com és preceptiu per a tots els tràmits que realitza el PAC, a través el web municipal (https://citaprevia.ubintia.com/esplugues/#nbb).

Abans de la cita, la persona sol·licitant rebrà un correu electrònic amb les instruccions per efectuar la videotrucada. A la data concertada, una persona del PAC es posarà en contacte perquè la primera pugui exposar la seva sol·licitud. Si disposa de certificat digital, tindrà també la possibilitat d’acabar la tramitació. Per optar al servei és suficient disposar d’un telèfon mòbil amb connexió a Internet.

L’Ajuntament està treballant per posar a disposició de la ciutadania una oficina d’atenció totalment telemàtica. La idea és que en el futur aquesta oficina virtual permeti als ciutadans fer les tramitacions durant la videotrucada, tot i no disposar de certificats digitals.

L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha assenyalat que “la pandèmia ens va acostumar a les videotrucades. Ara, les veïnes i veïns d’Esplugues podran realitzar consultes i tràmits amb el nostre ajuntament de forma telemàtica”.

“Vam obrir un canal d’atenció alternatiu -prossegueix- que ens permetrà oferir una nova alternativa ràpida, àgil, fàcil i segura a qui ho necessiti. Es tracta, en definitiva, d’un pas important pel que fa a l’administració digital, que ens ajudarà a avançar cap a unes oficines d’informació encara més innovadores i eficaces”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here