Antoni Poveda, alcalde socialista de Sant Joan Despí, ha estat proposat per la Comissió Executiva del PSC com a un dels tres senadors que corresponen als socialistes dels vuit que ha d’escollir el Parlament de Catalunya. Com a conseqüència dels resultats de les darreres eleccions catalanes a ERC li pertoquen uns altres tres senadors i a Junts dos.

Poveda, primer secretari de la federació del PSC del Baix Llobregat, va ser president de l’Entitat Metropolitana del Transport entre 2007 i 2011; a partir d’aquesta data, en que l’EMT va desaparèixer, va passar a ser Vicepresident de Transports i Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Antoni Poveda és dels polítics del Baix Llobregat que més temps porta ostentant un càrrec públic, ja que va entrar de regidor de l’Ajuntament de Sant Joan Despí l’any 1983, ara fa 38 anys. És alcalde des de l’any 2006.

El PSC no ha informat si Poveda deixarà algun dels seus càrrecs actuals però tant el d’alcalde com el de vicepresident de l’AMB són legalment compatibles amb el de senador.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here