La ciutat decora amb jardineres i flors els principals eixos comercials i de restauració

L’Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa la campanya ‘Som primavera!’ amb l’objectiu principal de seguir contribuint a la reactivació de l’economia local. Als principals eixos del comerç i la restauració de la ciutat s’han col·locat jardineres de fusta amb flors per posar una nota de color i alegria a l’espai urbà i a l’activitat comercial de proximitat.

La campanya compta amb la col·laboració de l’associació Sant Boi Comerç. Els comerços i els restaurants participants han signat un compromís d’ apadrinament de les jardineres i s’encarreguen de tenir-ne cura per expressar un missatge de corresponsabilitat amb l’espai públic. Els carrers on s’han posat les jardineres són Lluís Pascual Roca, Francesc Macià, Eusebi Gúell i Pau Casals i la rambla de Rafael Casanova8

180 comerços, restaurants i parades de mercat s’han sumat a la iniciativa fins al moment. Llueixen a l’aparador un vinil amb la imatge de ‘Som Primavera!’ i reparteixen a la clientela bossetes amb llavors (10.000 en total) per convidar la ciutadania a sumar-se a la campanya plantant-les a casa i decorant també amb flors els seus balcons, terrasses o finestres.

El dissabte 24 d’abril es va instal·lar a la plaça de la República (davant del Mercat de la Muntanyeta) un punt informatiu de la campanya, on també es van distribuir llavors.

En el marc de la campanya ‘Som primavera!’, l’Ajuntament ha decorat amb flors diversos punts emblemàtics de Sant Boi, com la plaça dels Salesians, la plaça de l’Ajuntament i dues rotondes d’entrada a la ciutat.

Després d’un any difícil a causa de la pandèmia, Sant Boi celebra l’estació més maca de l’any amb una campanya que vol servir per embellir l’espai públic, reparar danys emocionals i contribuir a la reactivació de l’economia local.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here